Екскурсія до Київського хлібокомбінату №11



Хлібокомбінат №11 спеціалізується на выпуску хлібобулочних, сухарнобараночних та кондитерських виробів. Добовий випуск 110-115 тон асортиментом більше 70 найменувань. Наше підприємство постійно працює над покращенням якості продукції, яку визнано споживачем і неодноразово нагороджено на конкурсах-дегустаціях, розширенням асортименту продукції. В 2001 р хлібокомбінат став переможцем рейтингу споживацьких симпатій. Якість продукції високо цінується в країнах Прибалтики, США, Канаді, Німеччині.
4 березня учні 4-Б класу відвідали хлібокомбінат «Київхліб» - визнаного лідера хлібопекарного ринку України.
Учні побували на виробництві та отримали уяву про те, яких зусиль треба докласти до того, щоб отримати хліб. Під час екскурсії діти ознайомили майже з усіма професіями хлібного виробництва і показали, як сьогодні випікають наш улюблений хліб.
Зробивши ставку на досвід і професіоналізм фахівців, зберігши кращі традиції, використовуючи вироблені протягом багатьох років технології виробництва і рецептури, компанія «Київхліб»  завоювала лідируючі позицій на вітчизняному ринку.
Ця незабутня екскурсія стала для унів не лише повчальною, але залишила в їх серцях любов до рідної землі, до її дарів.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Проект з української мови: "Частини мови"

"Новорічна ялинка" в техніці "пуантилізм"

Компетентність в природничих науках і технологіях